Echipa

Vezi educatorii nostri
  • Roxana-Irina Grosu
   General Manager

   Roxana-Irina Grosu

   General Manager
  • Veronica-Gabriela Tufă
   Director/Profesor Învățământ Preșcolar

   Veronica-Gabriela Tufă

   Director/Profesor Învățământ Preșcolar

   Mi-am început cariera de educatoare “înca de la grădiniță” unde, toată lumea știa ce meserie “am” și voi avea cand voi fi mare, urmându-mi studiile la clasa cu profil vocațional pedagogic a Liceului Teoretic „Nicolae Cartojan” – specializarea Educator-Îvățător continuându-mi apoi studiile de specialitate în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației – specializarea Pedagogie, din Brașov.
   Cred cu tărie că această meserie nu se face cu “gura închisă și cu mâinile la spate”!
   Nu-ți poți alege meseria de educatoare decât dacă iubești copiii. ARTA de a fi educator este minunea de a ne oglindi zilnic în ochii copiilor.
   Ochișorii unui copil îți pot “spune” multe: uneori ești zâna bună, alteori ești vrăjitoarea cea rea, dar ești mereu “mama” care alină durerea și șterge râurile de lacrimi și … ”prietena” de care cei mici au atâta nevoie!
   Am ales să mă alătur echipei IILO pentru că îmi doresc să descopăr și să potențez talentele, pasiunile și motivațiile copiilor de aici și pentru că Iilo Iubește Lucrul Original.

  • Corina Brateș
   Doctor

   Corina Brateș

   Doctor
  • Laura Ioana Dedu
   Profesor Învățământ Preșcolar

   Laura Ioana Dedu

   Profesor Învățământ Preșcolar

   Sunt absolventă a Facultății “Pedagogia învățământului primar și preșcolar” din cadrul Universității București, iubesc să fiu înconjurată de copii, să-i văd zâmbind și privindu-mă cu ochii lor calzi și luminoși. Meseria de educator mi-a adus, de-a lungul timpului, doar satisfacție și ma face să mă simt un om împlinit.

  • Dana-Mihaela Tilea
   Profesor Învățământ Preșcolar

   Dana-Mihaela Tilea

   Profesor Învățământ Preșcolar

   ”Meseria de Educator…..” Când spuneam asta oamenilor care întreabau cu ce ne ocupăm, răspunsul lor era: “vă jucați toată ziua” 😊. Însă nu doar pentru noi, ci și pentru cei mici, gradiniță este o a doua casă și pentru a ne simti în largul nostru, jocul este cel care ne ajută.

   Din bucuria, zâmbetele și fericirea pe care o vedem în ochii copiilor ne dăm seama cât de importante suntem pentru ei.

   Am ales această meserie din iubire pentru copii și nu m-aș vedea altfel, decât în preajma lor.

   Am urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, acolo unde pașii mi-au fost îndrumați și ghidați spre implementarea educației cu blândețe și atenție sporită către educația timpurie.

   Am ales să mă alătur Echipei Iilo pentru că îmbrățișez viziunile grădiniței, iar scopul este același: dezvoltarea și creare mediului optim pentru educarea celor mici.

  • Luminița Petre
   Bucătar

   Luminița Petre

   Bucătar

   Desi am terminat un liceu industrial, experiența mea profesională este cu precădere în domeniul HORECA.
   Odată cu pandemia am închis un capitol din viața mea și am deschis un altul. Destinul m-a purtat acolo unde sufletul meu și-a găsit alinarea: printre copii.
   Am avut o perioadă când le-am fost îngrijitor și nimic nu se compară cu căldura îmbrățisărilor micuților atunci când ne (re)vedem dimineața, afecțiunea lor fiind neprețuită.

   Mergând mai departe spre bucătărie, am ales să rămân în continuare lânga copii, fiind la aceeași grădiniță, doar, schimbând îmbrățisările lor, cu porțiile duble și chiar triple cerute la masă.

  • Elena Ion
   Educatoare

   Elena Ion

   Educatoare

   Se spune că educatorul este un șlefuitor dar, nu de lemn, piatră sau metal…el șlefuiește cel mai fin, maleabil și cel mai valoros material care este sufletul copilului.
   Primul contact cu această profesie am avut-o atunci când am început să frecventez grădinița și visam să devin “șlefuitor” de suflete. Anii au trecut, am absolvit colegiul de institutori și astfel visul copilariei a devenit realitate. Lucrul cu cei mici este o provocare și o responsabilitate foarte mare. Zilnic trebuie sa te adaptezi și să te reinventezi pentru a-i determina să dobândească noțiuni de bază despre lume și societate, să-și dezvolte limbajul, abilitățile cognitive dar și psihomotorii.
   La IILO am simțit că pot să mă exprim liber și să devin varianta mea cea mai bună, de aceea am zis DA colaborării înca de la prima întâlnire. Sunt bucuroasă că pot contribui și eu alaturi de restul echipei, la educația micuților noștri.
   Învățăm pentru noi, dar și pentru o lume mai bună!

  • Daniela Gican
   Profesor Învățământ Preșcolar

   Daniela Gican

   Profesor Învățământ Preșcolar

   Am absolvit Postliceala Pedagogică și am ales să profesez în acest domeniu deoarece iubesc foarte mult copiii și îmi place ceea ce fac.

   Să lucrezi cu cei mici este în egală măsură o provocare de care ai parte zi de zi, o sursă de energie și o responsabilitate uriașă pe care trebuie să ți-o asumi zilnic.

   Mă bucur ca fac parte din echipa Iilo și am ales să mă alătur acesteia datorită importanței pe care o acordă în educația și pregătirea copiilor preșcolari, astfel încât aceștia să dobândească noțiunile de bază despre lumea și societatea în care trăiesc, dar și să își dezvolte limbajul și abilitatile cognitive și psihomotorii.

  • Magdalena Manole
   Asistent medical

   Magdalena Manole

   Asistent medical

   După o experiență de 40 de ani de asistentă medicală în creșe și grădinițe, atât de stat cât și din mediul privat, pot spune că nu aș fi îmbrățișat o altă meserie decât aceasta. Am vegheat asupra sănătății a zeci de generații care, mulți dintre ei, sunt părinți la rândul lor și am avut surpriza și plăcerea de-a le îndruma pașii și copiilor lor. Zâmbetul și fericirea de pe chipul celor mici sunt satisfacția muncii mele și motivația de-a continua pe acest drum.

  • Mihaela Avădanei
   Ingrijitoare

   Mihaela Avădanei

   Ingrijitoare

   Sunt o persoană veselă, energică, calmă și sociabilă. Atenția, grija, dragostea și răbdarea pentru fiecare copilaș sunt stilul meu de muncă. Atunci când sunt printre cei mici simt că-mi retrăiesc copilaria. Îmbrățișările, zâmbetul, carisma și gingășia micuților “mei” îmi fac zilele frumoase și ușoare. Am ales această meserie cu sufletul și cred ca mi se potrivește de minune.