Echipa

Vezi educatorii nostri
  • Roxana-Irina Grosu
   General Manager

   Roxana-Irina Grosu

   General Manager
  • Padurean Marioara
   Director

   Padurean Marioara

   Director
  • Brates Corina
   Doctor

   Brates Corina

   Doctor
  • Tufă-Dumitru Veronica Gabriela
   Profesor Învățământ Preșcolar

   Tufă-Dumitru Veronica Gabriela

   Profesor Învățământ Preșcolar

   Mi-am început cariera de educatoare “înca de la grădiniță” unde, toată lumea știa ce meserie “am” și voi avea cand voi fi mare, urmându-mi studiile la clasa cu profil vocațional pedagogic a Liceului Teoretic „Nicolae Cartojan” – specializarea Educator-Îvățător continuându-mi apoi studiile de specialitate în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației – specializarea Pedagogie, din Brașov.
   Cred cu tărie că această meserie nu se face cu “gura închisă și cu mâinile la spate”!
   Nu-ți poți alege meseria de educatoare decât dacă iubești copiii. ARTA de a fi educator este minunea de a ne oglindi zilnic în ochii copiilor.
   Ochișorii unui copil îți pot “spune” multe: uneori ești zâna bună, alteori ești vrăjitoarea cea rea, dar ești mereu “mama” care alină durerea și șterge râurile de lacrimi și … ”prietena” de care cei mici au atâta nevoie!
   Am ales să mă alătur echipei IILO pentru că îmi doresc să descopăr și să potențez talentele, pasiunile și motivațiile copiilor de aici și pentru că Iilo Iubește Lucrul Original.

  • Stoica Laura
   Educatoare

   Stoica Laura

   Educatoare

   Am aflat târziu, dar totuși la momentul potrivit, că îmi doresc să devin educatoare, că îmi doresc să devin un pilon de creștere și dezvoltare al micuților ce au nevoie de susținere, iubire, spațiu de dezvoltare proprie, fără a fi îngrădiți de o gândire close-minded.
   Pentru a-mi urma această dorința am urmat filiera vocațională a unui liceu pedagogic și mai departe am ales să studiez psihologia.
   Meseria de educatoare este una ce necesită implicare absolută, ambiție și voința de fier, însa mai mult de atât, necesită iubire, dedicație și devotament față de dezvoltarea armonioasa dintre sufletul, mintea și corpul copiilor prin intermediul unor ajutoare, noi, educatorii de pretutindeni.
   Am ales să mă alătur echipei IILO datorită conduitei pe care aceștia o urmează, a importanței pe care o acordă creșterii din punct de vedere emoțional a celor mici cât și pentru contribuția pe care o are punerea bazelor adulților de mâine, cu valori morale bine stabilite, echilibrați și în armonie cu dorințele lor.

  • Dedu Laura Ioana
   Profesor Învățământ Preșcolar

   Dedu Laura Ioana

   Profesor Învățământ Preșcolar

   Sunt absolventă a Facultății “Pedagogia învățământului primar și preșcolar” din cadrul Universității București, iubesc să fiu înconjurată de copii, să-i văd zâmbind și privindu-mă cu ochii lor calzi și luminoși. Meseria de educator mi-a adus, de-a lungul timpului, doar satisfacție și ma face să mă simt un om împlinit.

  • Ion Elena
   Educatoare

   Ion Elena

   Educatoare

   Se spune că educatorul este un șlefuitor dar, nu de lemn, piatră sau metal…el șlefuiește cel mai fin, maleabil și cel mai valoros material care este sufletul copilului.
   Primul contact cu această profesie am avut-o atunci când am început să frecventez grădinița și visam să devin “șlefuitor” de suflete. Anii au trecut, am absolvit colegiul de institutori și astfel visul copilariei a devenit realitate. Lucrul cu cei mici este o provocare și o responsabilitate foarte mare. Zilnic trebuie sa te adaptezi și să te reinventezi pentru a-i determina să dobândească noțiuni de bază despre lume și societate, să-și dezvolte limbajul, abilitățile cognitive dar și psihomotorii.
   La IILO am simțit că pot să mă exprim liber și să devin varianta mea cea mai bună, de aceea am zis DA colaborării înca de la prima întâlnire. Sunt bucuroasă că pot contribui și eu alaturi de restul echipei, la educația micuților noștri.
   Învățăm pentru noi, dar și pentru o lume mai bună!

  • Manole Magdalena
   Asistent medical

   Manole Magdalena

   Asistent medical

   După o experiență de 40 de ani de asistentă medicală în creșe și grădinițe, atât de stat cât și din mediul privat, pot spune că nu aș fi îmbrățișat o altă meserie decât aceasta. Am vegheat asupra sănătății a zeci de generații care, mulți dintre ei, sunt părinți la rândul lor și am avut surpriza și plăcerea de-a le îndruma pașii și copiilor lor. Zâmbetul și fericirea de pe chipul celor mici sunt satisfacția muncii mele și motivația de-a continua pe acest drum.

  • Tarantoc Florina
   Bucatar

   Tarantoc Florina

   Bucatar

   Deoarece sunt o persoană gurmandă am ales încă din adolescență profilul Bucătar-Ospătar, domeniu în care am activat încă de la terminarea școlii profesionale. Meseria de bucatar necesită înainte de toate dexteritate, talent și viteză de lucru. Este adevaratul meșteșugar din bucătarie și are un rol creativ, rol de care ma folosesc zilnic pentru a-i determina pe micuți să mănânce cu plăcere bucatele preparate în grădiniță.

  • Petre Luminita
   Îngrijitoare

   Petre Luminita

   Îngrijitoare

   Desi am terminat un liceu industrial, experiența mea profesională este cu precădere în domeniul HORECA.
   Odată cu pandemia am închis un capitol din viața mea si am deschis un altul. Destinul m-a purtat acolo unde sufletul meu și-a găsit alinarea: printre copii.
   Alegerea pentru această profesie am făcut-o cu sufletul, dragostea pentru copii fiind factorul determinant. Nimic nu se compară cu căldura îmbrățisărilor micuților atunci când ne (re)vedem dimineața, afecțiunea lor fiind neprețuită.
   Am “nimerit” într-un colectiv de excepție, unde totul se învârte în jurul lor, al acestor minuni dumnezeiești.
   Sunt fericită pentru alegerea făcută, simt că mi-am descoperit vocația, motiv pentru care depun toate eforturile pentru a performa.

  • Avadanei Mihaela
   Ingrijitoare

   Avadanei Mihaela

   Ingrijitoare

   Sunt o persoană veselă, energică, calmă și sociabilă. Atenția, grija, dragostea și răbdarea pentru fiecare copilaș sunt stilul meu de muncă. Atunci când sunt printre cei mici simt că-mi retrăiesc copilaria. Îmbrățișările, zâmbetul, carisma și gingășia micuților “mei” îmi fac zilele frumoase și ușoare. Am ales această meserie cu sufletul și cred ca mi se potrivește de minune.