Echipa

Vezi educatorii nostri
  • Dumitru Veronica-Gabriela
   Educatoare

   Dumitru Veronica-Gabriela

   Educatoare

   Mi-am inceput cariera de educatoare “inca de la gradinita” unde, toata lumea stia ce meserie “am” si voi avea cand voi fi mare, continuandu-mi studiile la un liceu cu profil pedagogic si o facultate de pedagogie.

   Cred cu tarie ca aceasta meserie nu se face cu “gura inchisa si cu mainile la spate” !
   Nu-ti poti alege meseria de educatoare decat daca iubesti copiii. ARTA de a fi educator este minunea de a ne oglindi zilnic in ochii copiilor.
   Ochisorii unui copil iti pot “spune” multe: uneori esti zana buna, alteori esti vrajitoarea cea rea, dar esti mereu “mama” care alina durerea si sterge raurile de lacrimi si …”prietena” de care cei mici au atata nevoie!
   Am ales sa ma alatur echipei IILO pentru ca imi doresc sa descopar si sa potentez talentele, pasiunile si motivatiile copiilor de aici si pentru ca Iilo Iubeste Lucrul Original.

  • Vlasceanu Georgiana-Andreia
   Educatoare

   Vlasceanu Georgiana-Andreia

   Educatoare

   Copiii sunt cele mai creative, sincere si afectuoase fiinte, iar odata ce intri in lumea lor, totul pare diferit. In aceasta lume minunata gasesti sentimente pure si sincere, zambete calde si o energie de nedescris pentru a descoperi noi orizonturi si a cuceri teritorii.

   Implicarea mea in diferite proiecte, atat ca educator, dar si ca psiholog, m-a ajutat sa inteleg ca fiecare fiinta este originala si unica.
   Rolul meu ca si educator este de a-l insoti pe copil in procesul sau de cunoastere, experimentare si impreuna sa dezvoltam comportamente pozitive si benefice adaptarii sale sociale.

   Viziunea Gradinitei Iilo se imbina armonios cu valorile si credintele pe care eu le sustin, astfel consider ca impreuna vom forma oameni cu incredere in sine, indepedenti si echilibrati.

  • Savelie Cristina-Simona
   Educatoare

   Savelie Cristina-Simona

   Educatoare

   Sunt fascinata de copii, de lumea lor si ma simt privilegiata atunci cand sunt acceptata in micul lor univers. Ceea ce noi, cadrele didactice, facem alaturi de ei este esential in educarea si dezvoltarea armonioasa a copilului.

   Am absolvit facultatea de Limbi si Literaturi Straine cu specializarea Engleza-Franceza precum si a modulului psihopedagocic din cadrul Departamentului pentru pregatirea personalului didactic.
   Am o experienta in invatamant din anul 2008 si pot spune ca am avut oportunitatea de a implementa atat curriculum-ul romanesc cat si cel britanic, fapt care m-a ajutat sa-mi diversific metodele de predare si sa interactionez mult mai bine si mai eficient cu cei mici.

   M-am alaturat echipei IILO propunandu-mi sa le transmit copiilor nu doar informatii si cunostinte, ci si valori care ii vor ajuta sa reuseasca in viata: increderea in fortele proprii, prietenia, toleranta si entuziasmul pentru a invata lucruri noi.