Viziunea Iilo

Despre Gradinita Iilo
 • Bine ati venit la Gradinita Iilo locul unde copii se simt ca acasa

  Avem grija ca fiecare sa primeasca atentia de care are nevoie si sustinerea pentru a isi implini visurile si vocatia.
  Gradinita IILO este mai mult decat o gradinita, este un loc in care copiii vin si se simt ca acasa, un loc unde sunt acceptati si incurajati sa exploreze si sa-si dezvolte talentele naturale.
 • Ne concentram pe personalitatea copilului.

  Suntem constienti de faptul ca primii 6 ani de viata sunt cei mai importanti ani din viata oricarei persoane.
  In aceasta perioada se formeaza peste 80 % din dezvoltarea mentala, emotionala si fizica. Din acest motiv punem accent pe dezvoltarea integrata a copilului, a tuturor componentelor esentiale unei vieti de succes, dezvoltarea gandirii – prin provocari si jocuri logice, dezvoltarea emotiilor – prin gestionarea sanatoasa a conflictelor, stimularea increderii de sine – prin socializarea cu ceilalti copii, dezvoltarea fizica – prin jocuri de miscare, activitati in aer liber, activitati optionale specifice precum dansul.
 • Ne concentram pe abilitati si atitudini.

  In lumea in care traim informatia si cunostintele sunt accesibile oriunde si oricui.
  Din acest motiv la IILO dezvoltam abilitatile necesare a face fata oricarei situatii. Nu mai este esential cate cunostinte ai ci cum stii sa le combini si cat de creativ poti fi cu ceea ce stii. IILO este spatiul unde creativitatea copiilor este incurajata si dusa la un alt nivel. Prin experimente practice, prin elaborarea de proiecte si activitati de echipa, copiii dobandesc abilitati esentiale – de planificare, de gandire critica, de creativitate si originalitate, de gestionare a emotiilor sau a conflictelor, de leadership.
  • Abordare

   Dorinta fiecarui parinte este de a-si vedea copilul cum creste intr-un mod sanatos si cum primeste toate uneltele necesare unei vieti implinite si de succes. Aceasta este si dorinta noastra si din acest motiv am ales sa ne ghidam abordarea educationala dupa niste principii simple dar profunde.

  • Educatia

   La gradinita IILO punem in primul rand accent pe formarea copilului. Activitatile noastre sunt gandite in asa fel incat sa ii ofere acestuia libertatea sa descopere misterele lumii inconjuratoare, increderea sa puna intrebari si independenta sa se afirme.

  • Emotiile

   Credem cu tarie ca in primii ani de viata, buna dezvoltare emotionala a copiilor este vitala pentru tot restul vietii lor. Din acest motiv, in fiecare activitate, ne concentram pe a oferi copiilor un mediu sanatos in care sa se simta liberi in a trai si exprima emotii, pentru ca stim ca asta ii va transforma in adulti stabili si echilibrati.

  • Personalitate

   Fiecare copil este unic, cu talentele, pasiunile si motivatiile sale. Datoria noastra este sa le descoperim si sa le potentam. Programele noastre educative sunt create in colaborare cu psihologi specializati pe dezvoltarea copiilor pentru a ne asigura ca oferim cel mai potrivit mediu de dezvoltare a copiilor.

  • Dezvoltare

   Credem in crestere organica, naturala si din acest motiv IILO ofera un ecosistem de cultivare si dezvoltare, in care fiecare “samanta” primeste dragoste, atentie si incurajare si apoi este lasata sa infloreasca in ritmul propriu. Doar promovand o educatie cat mai naturala asiguram fericirea si implinirea copiilor nostri.